Tandvård

Allmän tandvård

Förutom tandimplantat erbjuder vi även alla typer av allmän tandvård, för barn, vuxna och äldre. Vi kallar till regelbundna undersökningar hos tandhygienist eller tandläkare och ger dig förebyggande behandling vid behov. För vårt kontinuerliga arbete med att förbättra tandhälsan i Nälden och Jämtland blev vi 2019 utsedda till Årets Tandvårdsmottagning, något som gör oss oerhört stolta.

Som kund hos oss kan du förvänta dig en varm atmosfär och ett avslappnat bemötande. Du får tandvård av ett erfaret team bestående av tandläkare, tandhygienister, tandtekniker och tandsköterskor, som alla regelbundet fortbildar sig inom sina yrken.

maskin

Kirurgisk tandvård

Vi erbjuder olika typer av kirurgisk tandvård för patienter med bettfel eller svårbehandlade tandsjukdomar. Du kan bli remitterad till oss av din vanliga tandläkare, men du kan även själv kontakta oss och behöver ingen remiss för att göra det.

Du är alltid välkommen att kontakta oss för en undersökning, tandhygienistbesök, implantatkonsultation eller rådfrågning. Ring, maila eller använda kontaktformuläret här på sidan.

Årets tandvårdsmottagning 2019